Het is eentonig te melden maar…….

 De onderdelen zijn er nog niet. Waarschijnlijk zijn de onderdelen per snailmail verzonden of zo want er is nog niets te vernemen aan de horizon. Ook onze monteur Miguel vind Volvo “muito lente” wat wel wat wil zeggen als een Portugees vind dat het langzaam gaat….! Portugezen zijn een erg relaxed volk. Als je het getrut bij de kassa van de supermarkt bekijkt met tasje inpakken, geldjes uittellen of te weinig geld hebben en dan geld gaan pinnen bij de geldautomaat terwijl iedereen braaf en zonder klachten blijft wachten stel je vast dat de mensen hier weinig last van stress hebben of het verschijnsel mischien niet eens kennen. Ze stoppen zelfs voor je bij het zebrapad! !!  Ik had dus beter een doos staalwol en een paar breipennen kunnen kopen dan had ik deze onderdelen nu al wel zelf gebreid. We leggen er ons maar bij neer (we kunnen ook weinig anders!), en zijn maar verder de toerist gaan uithangen.  Dit keer hebben we een bezoek gebracht aan het oceanarium, een enorm aquarium van 5000 kubieke meter. Erg mooi opgezet met de meest mooie vissen zoals een Mola Mola, diverse soorten haaien, roggen maar ook pinguïns en een stelletje zeeotters, papagaaiduikers en meer aquatisch spul. Kijk maar op ons Facebook account voor een filmpje. Vandaag trekt er een koufrontje over of zo dus gaan we met de Rebel kaasfondue eten en halen de schaatsen uit het vet terwijl de rayonhoofden bij elkaar geroepen worden, serieus er staat een stevige en koude wind vandaag! 


Heb meelij met ons dolende zielen! Voor nu alweer en nog steeds de hartelijke groeten uit Lissabon (zucht) (Trees is al op zoek naar een kerstwinkel)

Zaterdag 24 September 2016

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Het is eentonig te melden maar…….

 1. Jan en Jenny de Meij zegt:

  Gelukkig zijn jullie altijd al geduldige types geweest. Dat maakt het dragelijk.

 2. Beste Angela en Henk, Lissabon is een mooie stad maar ik kan me voorstellen dat het een beetje teveel van het mooie is, op deze manier. De Queen B ligt één haven verder in Sines en kom ook niet verder. Erg leuk blog schrijven jullie. Ik hoop jullie snel te zien en wacht hier met koffie en borrel. Groet Bertus Huiskes.

  • symidushi zegt:

   Ha Bertus en Jaqueline,
   Het is vooral het wachten zonder te weten waarom het zo lang moet duren om een paar onderdelen op te sturen en het niet weten hoe lang nog. Maar goed nieuws, vandaag belde de monteur dat hij morgen alles heeft en komt monteren. Dus duimen maar dat alles klopt, en dan zien we jullie woensdag in Sines! Die borrel krijg je natuurlijk van ons.
   Hartelijke groet, Angela en Henk

  • symidushi zegt:

   Hoi Bertus,
   Hoe gaat het met jou? Helemaal naar Porto Santo geweest zag ik. En nu op Lanzarote. Moet je nog terug naar Nederland of heb je al het medische nu achter de rug? Wij hebben er voor gekozen om in Portugal te blijven en dit voorjaar zuid Spanje te doen. En dan lekker de tijd nemen voor Marokko. Dus we gaan een jaartje later over naar Suriname. Happy sailings! Angela en Henk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s