We zijn er Rabat at last!

Hallo beste leesteraars

We zijn de nacht goed doorgekomen, de wachten waren wel intensief omdat er veel grote vissersschepen voeren die allemaal draaien als een politicus na de verkiezingen, je weet nooit welke kant ze opgaan. Even later tijdens Angela haar wacht veel kleine houten onverlichte vissers scheepjes, die we gelukkig wel op de Radar zagen.

De aanvaart van de haven is wat tricky omdat er veel ondieptes in de haveningang liggen. Hiervoor heeft de haven een uitstekende service namelijk een pilot (loods). Als je deze oproept komen ze je van zee halen, alleen konden we roepen tot we een ons wogen want geen antwoord. Bleek de batterij zijn draagbare marifoon leeg te zijn, hij had ons wel al gezien en kwam ons toch halen, end goed al goed.

De officials waren weer uiterst vriendelijk, chaotisch en in grote getale aanwezig, inclusief twee dames, de emancipatie werkt ook hier blijkbaar goed. De drugshond durfde niet aan boord dus dat scheelde weer veel tijd.

Na een trip van 130 mijl en 24 uur wachten we nu moe maar voldaan op het alles verlossende stempel in onze paspoorten en dan kunnen we een plek in de haven gaan bezetten.

Groeten van Angela en ondergetekende.

23 juni 2017 Rabat 34.01.661N en 006.49.383W

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s