Ensenada Sun Bay

We zijn gisteren aangekomen op Isla Vieques, zuidoost van en behorend bij Puerto Rico. De eigenlijke baai die we op het oog hadden bleek wel erg ver van het dorpje te liggen zodat we toch maar op het stukje water bij het dorpje achter een eilandje zijn gaan liggen. Dat hebben we vannacht geweten. De oceaandeining werkte zich vannacht werkelijk zeer proffessioneel om het eilandje, liet het schip erg rollen, en hield ons uit de slaap. Vanmorgen toen de wind wat aantrok begon, geheel in overeenstemming met de wet van behoud van ellende, ons anker te krabben zodat we bijna op onze achterbuurman terecht kwamen. Ik heb,  overigens ook geheel in overeenstemming met mijn rustige natuur, het anker omhoog gevloekt. Toch maar weer verkassen naar ons oorspronkelijke doel, Ensenada Sun Bay. 

En moooooi dat het hier is,  een goudgeel zandstrand met palmen en prachtig blauw water. Een baai uit de folders. Het rolt hier ook nog eens minder dan bij de stad.

 Hier gaan we hopelijk ons slaaptekort weer aanvullen. Vannacht worden er zware buien met veel regen en waarschijnlijk ook wind voorspeld dus we wachten af. Voorlopig liggen we hier in het zonnetje te wiebelen.

Het leven is soms bijna dragelijk!

Groetjes van Angela en ondergetekende.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s