Huur een vakantiebungalow op Bonaire!

Lekker op vakantie, net achter de boulevard van Kralendijk
Twee zonnige, vrijstaande vakantiebungalows in traditionele en  kleurrijke bouwstijl; graag heten we je welkom in Kas Mi Dushi (Huis ‘Mijn Liefje’) en Kas Pegapega (Huis ‘Gekkootje’). Gelegen op slechts een paar minuten slenteren van de boulevard van Kralendijk, met bekende restaurants als It Rains Fishes, La Guernica en Karel’s Bar. Je hoeft dus ’s avonds niet met de auto terug!

Het bungalowpark
De huizen staan op het besloten en knusse bungalowpark Bonaire Exclusief. Het park heeft een prachtig, nieuw eigen zwembad, dat vlak voor de deur van deze twee bungalows ligt. Door de ideale ligging  geven deze bungalows veel privacy. Zittend op de ‘porch’ (veranda) kom je helemaal tot rust.

zwembad-Bonaire-Exclusief

Kas Mi Dushi & Kas Pegapega
Iedere bungalow heeft twee slaapkamers met ‘fan’ en airco, en twee badkamers.  Bovendien liggen de bungalows aan de windkant van het park, waardoor het in de slaapkamers en het huis lekker doorwaait.

                 Kas Mi Dushi (nummer 7)

In Kas Mi Dushi (nummer 7) zijn beide bedden te splitsen, in Kas Pegapega (nummer 7A) is één bed te splitsen. Daarom zijn de bungalows ook geschikt als jouw gezelschap niet alleen uit stelletjes bestaat.

                                

     Kas Pegapega (nummer 7A)

De bungalows zijn ideaal voor duikers. Je kan met de auto het hek binnenrijden en tot vlak voor de deur komen om alle duikspullen eruit te halen.

De standaardprijs genoemd op de website geldt voor twee personen. Zo betaal je niet te veel als de bungalow niet vol is. Voor elke persoon meer wordt een klein bedrag extra gerekend. De bungalows hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien zijn er regelmatig aanbiedingen.

Kijk nu naar de beschikbaarheid:

Kas Mi Dushi (nummer 7)

Kas Mi Dushi

Kas Pegapega (nummer 7A)

Kas Pegapega

Advertenties