Mi Dushi e-book bij Bol.com

Naar het weblog van zeiljacht ‘Mi Dushi’, geschreven tijdens onze zeiltocht langs Zuid-Europa, de Kaapverden, Suriname, het oostelijk Caraïbisch gebied en de Azoren. Henk en Angela schreven beurtelings over hun belevenissen op zee en op land. Op dit weblog staat als voorproefje een greep uit het oorspronkelijk weblog te lezen, zie de categorie ‘Moet u nog ver? Ja, naar Paramaribo!’ Het hele verhaal is, aangevuld met vele notities uit e-mails aan vrienden en uit persoonlijke aantekeningen, te lezen in het e-book!

E-book bestellen? Klik hier
Moet u nog ver? Ja, naar Paramaribo!
Henk en Angela Diters
ISBN: 9789402121537
Publicatie in epub-formaat

Over het e-book:
Een moderne ontdekkingsreis, waarbij de schrijvers hun baan opzeggen, hun huis te koop zetten en doen waar velen van dromen: gewoon vertrekken. Ze ontdekken, vergezeld door tientallen dolfijnen, Zuid-Europa en de westkust van Afrika. Na ruim twee weken over de Atlantische Oceaan zeilen belanden zij in Suriname. Ze beleven het tropische carnaval van Trinidad, zien de wonderschone natuur van de Caraïbische eilanden, en maken kennis met de werkende vulkaan van Montserrat. Via Sint Maarten varen zij terug naar de Azoren en weten ternauwernood twee potvissen te ontwijken.

Tijdens de lange oversteken naar Suriname en terug naar de Azoren berichten ze dagelijks over hun belevenissen aan boord. Door niet te moeilijke zeilerstaal te hanteren is het boek ook goed toegankelijk voor niet-zeilers die gewoon van een mooi reisavontuur houden. Het boek kenmerkt zich door de eerlijke verteltrant, waarbij niet alleen over de mooie dingen maar ook over minder prettige gebeurtenissen en alledaagse ergernissen wordt bericht, soms met veel humor en relativeringsvermogen. Herkenbaar voor zeilers, informatief voor wie zelf zo’n tocht wil maken, en een prachtig avontuur voor alle anderen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s